• Montaj piese auto la cele mai bune preturi

 • Montaj pavele

  ne putem depla oriunde in tara
 • Montaj piese auto , pavele, piatra de rau

  zeci de lucrari executate, zeci de clienti multumiti
 • accesori auto

  accesori auto, sisteme de scurgere
 • piese auto

  montaj rezidential, montaj industrial
Valeni de Munte - Prahova

Telefon: +40 244 283460
Fax: +40 244 282278
cristelsi@gmail.com


J29/746/1993
RO 3649364

despre Cristelsi SRL

Firma Cristelsi din Valenii de Munte, Prahova, este formata dintr-o echipa tanara si dinamica, vine in intampinarea clientilor, persoane fizice si juridice, promovand distributie piese auto si accesorii, in retea proprie de magazine; vanzare piese auto si accesorii; Constructii civile, Amenajari spatii publice (Terenuri de joaca, Parcuri si Trotuare), Amenajari si finisase interioare; si nu in ultimul rand import mobila UE.

Ne preocupa rezolvarea problemelor privind intretinerea auto cu cel mai mic efort financiar si de energie, intelegerea corecta a nevoilor clientului si a noutatilor in domeniu, depind de alegerea dumneavoastra, decizie pe care noi o consideram esentiala.

Solutiile noastre sunt apte sa va procure un avantaj net intr-o piata complexa, si inseamna apropiere constanta fata de dinamica pietii prin intelegerea modificarilor noi aparute, propunandu-ne sa reactionam cat mai rapid si eficient la orice cerere, sa facilitam clientilor atingerea scopurilor cu consum minim de timp si bani. Suntem capabili sa va oferim servicii personalizate in functie de nevoile dvs. si suntem constienti ca fiecare client castigat devine un partener pretios intr-o echipa formata din toti ceilalti clienti ai nostri. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Cristelsi S.R.L comercializeaza o gama larga de piese si accesorii auto.

Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania.

Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei.

Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.

Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri.